Asiakaspalvelija / aloitteleva mekaanikko

Keitä me olemme?
Nice Bike Oy on kasvava pyörähuolto, jolla on toimitilat Helsingin Kampissa ja Vesalassa. Tarjoamme erinomaista asiakaspalvelua ja korkealaatuista huoltoa monenlaisille pyörille. Työyhteisömme on pieni ja matalahierarkinen. Työskentelemme yhdessä toisiamme auttaen ja hyvässä hengessä. 
 
Etsimme asiakaspalvelijaa / aloittelevaa mekaanikkoa
Meille hyvä asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Etsimme asiakaspalvelijaa Kampin liikkeeseen pitämään huolta kasvavasta asiakaskunnastamme. 
 
Tehtävä sopii reippaalle ja ystävälliselle pyöräharrastajalle, joka haluaa oppia pyöränhuoltoa asiakaspalvelutyön ohessa. 
 
Tehtävät ja vastuut
– Asiakaspalvelu liikkeessä, myös pyörien vastaanottaminen ja luovuttaminen.
– Asiakaspalvelu verkossa, m.m. sähköpostiliikenteen ja livechatin hoitaminen, sekä sosiaalisen median kautta tuleviin tiedusteluihin vastaaminen. 
– Puheluihin ja tekstiviesteihin vastaaminen
– Huoltokalenterin ylläpito
– Osien tilaaminen ja tilausten lisääminen sähköiseen järjestelmään
– Mekaanikkojen avustaminen pyörien valmistelussa huoltoa varten
– Aloittelevan tason huoltotehtävät, kuten renkaanvaihdot, vaijerinvaihdot ja varusteiden asentaminen.
 
Mitä odotamme sinulta
Tehtävään ei ole muodollisia vaatimuksia. Toivomme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä kiinnostusta ja mielellään jo jonkun verran perehtyneisyyttä polkupyöriin. 
Asiakaspalvelija vastaa yleisen järjestyksen ja toiminnan sujumisesta. Kiireisimpinä aikoina työ on hektistä, joten paineensietokyky on tarpeen. Aloittelevana mekaanikkona sinulla on mahdollisuus kehittyä niin nopeasti, kuin vain opit uutta. Tärkein kriteeri on kuitenkin halu tarjota erinomaista asiakaspalvelua. 
 
Vaadimme sujuvaa suomenkielentaitoa. Englantia on osattava hyvin, sillä yrityksemme sisäinen kieli on englanti ja palvelemme suurta määrää ulkomaalaisia pyöränvuokraajia. 
 
Työaika
Neljä päivää välillä maanantai–perjantai klo 10–18 ja launtait klo 9–13. Työpäivät voidaan sopia joustavasti.
Tehtävä on määräaikainen päättyen lokakuussa. Jatko on mahdollinen. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian. 
 
Palkkaus
Tuntipalkka, sovitaan hakijan kanssa. 
 
Työsuhde-edut
Työntekijät voivat hankkia varaosia ja varusteita sisäänostohinnalla + ALV. 
 
Hakuohjeet
Lähetä meille lyhyt hakemus ja CV.
Kerro hakemuksessa, miksi olisit meille hyvä kandidaatti ja anna rehellinen arvio pyöränhuoltotaidoistasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.