Varaus
1. Varaamalla ajan netissä, lähetät pyynnön päivämäärästä ja ajasta, mitä ei vahvisteta, ennen kuin olen tarkastanut sen. Tarkistuksen jälkeen lähetän sinulle vahvistusviestin sähköpostitse.
2. Maksua ei peritä varauksen yhteydessä.Peruutus / Uudelleenjärjestely
1. Jos haluat perua ajan, ilmoita siitä minulle mahdollisimman pian. Vähintään 24 tuntia etukäteen.
2. Perun tapaamisen ainoastaan hyvin painavista syistä. Tähän päivään mennessä olen hoitanut kaikki sovitut tapaamiset ilman peruutuksia.
3. Jos peruutus ei ole välttämätön, voimme muuttaa ajan seuraavalle mahdolliselle päivälle, joka sopii meille molemmille.

Huolto
1. Pyrin aina huoltamaan pyöräsi varaamaanne ajankohtaan. Jos valitettavasti olen myöhässä, otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
2. Palvelu on säästä riippuvainen, erityisen huonon sään salliessa en voi työskennellä ulkona. Jos teillä ei ole mahdollisuutta tarjota sisätilaa tai katosta, joudumme muuttamaan ajankohtaa.
3. Jokaisella työllä on 1 kuukauden takuu. Jos pyörässä ilmenee ongelmia liittyen tekemääni työhön, pyrin ne korjaamaan ilman lisäkustannuksia.
4. Kaikki uudet osat sekä tarvikkeet veloitetaan ylimääräisenä.
5. Kaikki osat sekä lisävarusteet kuuluvat valmistajan takuun piiriin.

Maksu
1. Maksu peritään työn suorittamisen jälkeen.
2. Maksuksi hyväksyn käteisen, pankkisiirron, PayPalin.
3. Kaikkiin hintoihin sisältyy 24% arvolisävero.

Pop-Ups
1. Ilmaisen turvatarkastuksen yhteydessä ei tehdä muita huoltoja, kuin ketjujen öljyäminen sekä renkaiden täyttö.
2. Suoritettu turvatarkastus ei takaa, että kaikki pyöräsi ongelmat löytyvät ja se ei korvaa huoltopakettia.

Tietosuoja
1. Tämä sivu käyttää evästeitä saadakseen sinulle henkilökohtaisemman käyttökokemuksen. Sivun käyttö edellyttää, että hyväksyt evästeiden tallentamisen tietokoneellesi.
2. Tämä sivu on täysin turvallinen käyttää. Voit olla varma, että antamanne tiedot ovat turvassa, huomaa ”lukko” –kuvake osoitekentässä.
3. Mitään henkilökohtaisista tiedoistanne ei lähetetä kolmansille osapuolille.
4. Tietojanne voidaan tulevaisuudessa käyttää yhteydenottoihin ajankohtaisiin pyörähuoltouutisiin liittyen, voitte peruuttaa (uutiskirje)tilauksen milloin vain haluatte.