Haluaisitko…

✔ Lisätä henkilökunnan työhyvinvointia

✔ Vähentää sairaslomapäiviä

✔ Parantaa yrityksen kestävyyttä

Haluaisitko…

 

Lisätä henkilökunnan työhyvinvointia

 

Vähentää sairaslomapäiviä

 

Parantaa yrityksen kestävyyttä

 

Hyvinvointi

Työmatkapyöräilyn on toistuvasti todistettu parantavan merkittävästi työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia sekä vaikuttavan positiivisesti työtehokkuuteen päivän aikana. Seuraavat tulokset Glasgown yliopiston tutkimuksesta vuodelta 2017 ovat vaikuttavia. Ihmiset, jotka pyöräilevät töihin sen sijaan, että käyttäisivät autoa tai julkista liikennettä, hyötyvät seuraavin tavoin:

41% pienempi riski menehtyä
46% pienempi riski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin
45% pienempi riski sairastua syöpään

Heillä on yleisesti pienentynyt riski sairastua vakaviin tai vähäisempiin sairauksiin. Työntekijöiden henkilökohtaisen hyvinvoinnin ohella työmatkapyöräily vaikuttaa positiivisesti liiketoimintaanne. Työntekijöillä, jotka pyöräilevät töihin, on esimerkiksi keskimäärin puolet vähemmän sairaspoissaolopäiviä vuodessa.

Kestävä liikkuminen

Työmatkapyöräilyn (kuten myös päivittäisiin tapaamisiin ja kokouksiin menemisen) edistämisen tulisi olla olennainen osa mitä tahansa kestävän kehityksen politiikkaa. ECF (European Cyclists’ Federation) on arvioinut, että autolla ajetun kilometrin ympäristövaikutus on kymmenkertainen pyörällä ajettuun kilometriin verrattuna.

pyörä vs auto co2
Huoltopaketti

Tehdäkseni asiat mahdollisimman helpoksi kaikille, tarjoan huoltopaketin, joka sisältää täyden turvallisuustarkastuksen sekä osien säädöt – kaiken, mitä tarvitaan jotta useimmat pyörät ovat turvallisia ja luotettavia ajaa.

Tämä peruspalvelu on hinnoiteltu vastaamaan kaupungin pyöräliikkeiden tarjouksia. Nice Biken tarjoama helppous ja kätevyys ei nosta hintaa.

Vastaan mielelläni kysymyksiin, ja annan neuvoja liittyen säännöllisen huollon tarpeeseen, yleisimpiin ongelmiin, osiin ja lisävarusteisiin yms.

Huolto sisältää

✔ Rungon ja renkaiden kunnon tarkistus

✔ Jarrujen säätö ja vaijereiden voitelu

✔ Vaihteiden säätäminen ja vaijereiden voitelu

✔ Muttereiden ja pulttien tarkistus ja kiristäminen

✔ Voimansiirron tarkistus

✔ Ketjujen voitelu

✔ Ohjainlaakerin säätäminen

✔ Perus vanteiden rihtaus

✔ Renkaiden pumppaaminen oikeaan paineeseen

✔ Rungon ja renkaiden kunnon tarkistus

✔ Jarrujen säätö ja vaijereiden voitelu

✔ Vaihteiden säätäminen ja vaijereiden voitelu

✔ Muttereiden ja pulttien tarkistus ja kiristäminen

✔ Voimansiirron tarkistus

✔ Ketjujen voitelu

✔ Ohjainlaakerin säätäminen

✔ Perus vanteiden rihtaus

✔ Renkaiden pumppaaminen oikeaan paineeseen

Järjestelyt
  1. Sovimme päivän ja halutun ajan Pop-Up pyörähuollolle työpaikallasi, ja tämän pohjalta luon teille oman online-varauskalenterin.
  2. Mainostat ajankohtaa työpaikallasi ja kannustat ihmisiä varaamaan ajan liittämällä mukaan linkin varauskalenteriin (www.nicebike.fi/yrityksesi).
  3. Sovittuna päivänä olen paikalla vastaanottamassa työntekijöiden pyöriä heidän saapuessaan töihin. Huollan pyörät työpäivän aikana, ja luovutan huollettuina takaisin työntekijöille työpäivän päätyttyä.
Maksuvaihtoehdot
  1. Työntekijät voivat voivat maksaa työn valmistuttua käteisellä, kortilla tai MobilePay:llä.
  2. Yrityksenne voi tarjota työn työntekijöille kannusteena tai osana henkilöstöetuja. Tässä tapauksessa voimme joko sopia budjetista etukäteen, tai voin laskuttaa huollettujen pyörien lukumäärän perusteella.
  3. Myös muut maksuvaihtoehdot ovat mahdollisia, kuten osarahoitus, jolloin yrityksenne esimerkiksi maksaa työn, ja työntekijät maksavat varaosat itse.

Varaa päivämäärä