Nice Bike liikkuva pyörähuolto tarjoaa joustavia, edullisia ja ympäristöystävällisiä palvelupaketteja myös yrityksille ja tapahtumiin.

Nice Bike liikkuva pyörähuolto tarjoaa joustavia, edullisia ja ympäristöystävällisiä palvelupaketteja myös yrityksille ja tapahtumiin.

mobile bicycle servicing at workplaces in helsinki

Työpaikat

Työmatkapyöräily auttaa tutkitusti pitämään henkilöstön terveinä ja hyvinvoivina. Saavun paikalle ja huollan työntekijöittenne pyörät (enintään 10 pyörää/päivä) työpäivän aikana heidän keskittyessä työntekoon.

mobile bicycle servicing at workplaces in helsinki

Taloyhtiöt

Taloyhtiösi voi ryhtyä Nice Bike sopimuskumppaniksi ja tarjota asukkailleen pyörähuoltoa alennettuun hintaan taloyhtiön tiloissa. Sopimuskumppanuus on loistava tapa pitää yhtiön pyörävarastot siisteinä, pyörien säilyessä ehjinä ja käyttökunnossa.

mobile bicycle servicing at workplaces in helsinki

Tapahtumat

Voit tilata tapahtumaasi suositun ja osallistujille ilmaisen pop-up pyörähuollon ja rohkaista näin kaikkia saapumaan paikalle ympäristöystävällisesti pyöräillen. Enemmän aikaa tapahtumalle ja vähemmän ruuhkiin ja pysäköintiongelmiin.

mobile bicycle servicing at workplaces in helsinki

Yhteiskäyttöpyörät

Jos yritykselläsi tai yhteisölläsi on yhteisessä käytössä olevia pyöriä, voit tilata näille huollon paikalle silloin kun se sinulle sopii. Kyseessä voi olla yksittäinen korjaus tai vaikkapa vuosihuolto kaikille pyörille.

Työpaikat
Pyörähuolto taloyhtiölle

Tarjoa todellista lisäarvoa taloyhtiösi asukkaille

Tarjoa todellista lisäarvoa taloyhtiösi asukkaille

Nyt taloyhtiölläsi on mahdollisuus erottua muista tarjoamalla asukkaille edullinen ja helppo tapa pitää pyörät kunnossa ryhtymällä NiceBike sopimuskumppaniksi.

Useat ihmiset ovat yksinkertaisesti liian kiireisiä huolehtiakseen pyöristään. Monilla ei myöskään ole huollon vaatimia työkaluja, varaosia tai osaamista pyörän huoltoon. Tämä johtaa valitettavan usein tilanteeseen, jossa epäkunnossa olevat pyörät jäävät käyttämättöminä pölyttymään varastotiloihin.

Sopimuskumppanuuden myötä pyörät voidaan pitää kunnossa, joko alennettuun hintaan yksittäin tai kaikki pyörät kerralla, erikseen sovittavina huoltopäivinä. Yhteinen huoltopäivä on samalla erinomainen tapa tutustuttaa naapurit toisiinsa ja luoda yhteisöllistä toimintaa.

Näin helppoa se on…

 1. Ryhdy Nice Bike Tarjoan taloyhtiölle pyörän huoltoon liittyvää ohjemateriaalia jaettavaksi taloyhtiön tiloihin ja asukkaille. Mukana myös taloyhtiökohtainen alennuskoodi yksittäin tilattavia huoltoja varten.
 2. Asukkaat voivat varata aikoja kalenterista käyttämällä taloyhtiökohtaista alennuskoodia.
 3. Saavun paikalle sovittuna aikana ja pystytän huoltopisteen taloyhtiön pihalle tai muuhun sovittuun paikkaan.
Tapahtumat

Pop-Up huoltopiste osaksi tapahtumaasi

Erilaiset tapahtumat saavat ihmiset liikkeelle ja kannustavat usein saapumaan tapahtumaan muulla kulkutavalla kuin autolla – kuten esimerkiksi polkupyörällä! Tapahtuma voi kannustaa saapumaan paikalle pyörällä, tarjoamalla palkkioksi kävijöille pyöränhuoltoa.

Tilaamalla Nice Bike Pop-Up huoltopisteen tapahtumaasi tarjoat osallistujille mahdollisuuden tarkastaa pyöränsä kunnon täysin ilmaiseksi. Tarkastuksen päätteeksi pyörän renkaat on pumpattu täyteen ilmaan, ketjut on rasvattu sekä mahdollisuuksien mukaan olen huolehtinut muidenkin pienten vikojen korjaamisesta.

Kyllä, tämä ei todellakaan maksa tai velvoita mihinkään.

Näin helppoa se on…

 1. Ilmoita minulle tapahtumastasi hyvissä ajoin ennakkoo
 2. Sekä sinä että minä voimme mainostaa Pop-Up huoltopistettä ja samalla itse tapahtumaa eri sosiaalisen median kanavissa ja muualla mediassa.
 3. Saavun tapahtumaasi ja pystytän Pop-Up huoltopisteen sovittuun paikkaan. Huolto toimii ilman ajanvarausta.
 4. Jos pyörä vaatii suurempaa huoltoa sovin asian henkilön kanssa ja tälle varataan erillinen huoltoaika toiseen ajankohtaan.
 5. Kaikilla on hauska päivä ja jokainen voi pyöräillä hymyillen kotiin toimivalla pyörällä!
Yhteiskäyttöpyörät

Pidä yhteiskäytössä olevat pyöräsi kunnossa ilman huolia

Onpa yhteiskäytössä olevia pyöriä yksi tai useampia, huoltoa tarvitaan ennemmin tai myöhemmin. Yhteiskäytön kannalta on parasta, että pyörät huolletaan säännöllisesti, jolloin niitä on turvallista käyttää ja ne kestävät käytössä pitkään. Voin huoltaa pyörät paikan päällä. Samalla säästyy vaivaa, koska pyörien kuljettamisesta huoltoon ei tarvitse huolehtia. Paikan päällä tehtävä huolto on helppoa ja nopeaa, jolloin pyörät ovat myös tehokkaammin käytettävissä.

Näin helppoa se on…

 1. Ota minuun yhteyttä, kerro pyörien lukumäärä sekä millaisista pyöristä on kyse.
 2. Sovitaan huollon tarkka ajankohta, paikka ja muut käytännönasiat.
 3. Saavun sovittuna aikana paikalle, pystytän liikkuvan huoltopisteen yhdessä katsottuun paikkaan ja suoritan huollot sovitussa aikataulussa.
 4. Jos haluat, voimme sopia suoraan myös säännöllisestä huoltovälistä ja vapauttaa aikaasi entisestään muille töille.
Muut

Jotain täysin muuta mielessä mihin haluaisit apuani?

Onko mielessäsi jotain muuta, jossa voisin olla avuksi?

Jos yllä olevista vaihtoehdoista ei löydy tarpeisiisi sopivaa ratkaisua, niin älä huoli vaan ota rohkeasti yhteyttä. Nice Bike on aina avoin erilaisille ideoille ja haasteille. Olipa kyse millaisesta pyöriin liittyvästä työstä tahansa, minä hoidan homman!

Näin helppoa se on…

 1. Ota minuun yhteyttä ja kerro mitä tarvitse
 2. Keksitään ratkaisu!